Broekstate Assurantiën is dé adviseur ten behoeve van de gespecialiseerde verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaren. De verzekeringen die nodig zijn voor uw Vereniging van Eigenaren onderscheiden zich namelijk van reguliere verzekeringen voor particulieren en bedrijven.

Wanneer u de verzekering via Broekstate Assurantiën afsluit, zal u verder direct extra gemak ondervinden.

Indien zich een schade heeft voorgedaan nemen wij namelijk het werk uit handen en zullen zorgen voor de gehele afwikkeling. Ook kunnen wij, door onze diverse contacten, zorg dragen voor hersteloffertes van de schade.

Omdat deze verzekeringen behoorlijk afwijken kan Broekstate Assurantiën een aantal expliciet op Verenigingen van Eigenaren toegespitste producten aanbieden.

Deze producten bestaan onder andere uit:

- Gebouwenverzekering inclusief glas en inventaris.
- Aansprakelijkheidsverzekering voor Verenigingen van Eigenaren
- Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor (het bestuur van) de Vereniging van eigenaren
- Rechtsbijstandverzekering voor Verenigingen van Eigenaren (inclusief incasso van VvE bijdrage)

- Ongevallenverzekering: Voor de leden van de VvE. (De dekking is alleen van toepassing binnen de gemeenschappelijke ruimten van de VvE).

In veel gevallen kunnen wij u tevens een gratis waardebepaling aanbieden, waarbij de Vereniging van Eigenaren de garantie krijgt de komende 6 jaar niet onderverzekerd te zijn.

Bent u als Vereniging van Eigenaren op zoek naar een betrouwbare partner voor het beheer van uw Vereniging, dan kunnen wij u tevens van dienst zijn.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met Van Assen & Stoorvogel VvE en Vastgoedmanagement, Skyline VvE Beheer en VvE beheer het Gooi.

Wilt u een impressie van deze administratiekantoren of een offerte voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren, kijk dan eens op:

www.vanassen-stoorvogel.nl , www.skylinevve.nl of www.vvebeheerhetgooi.nl