Welkom bij Broekstate Assurantiën 

Broekstate Assurantiën

Welkom bij Broekstate Assurantiën.

Wij zijn een zelfstandig en onafhankelijk assurantiekantoor, gevestigd in Honselersdijk.

Verzekeringen

Particulieren


Wij adviseren u graag persoonlijk.

Zeker als het gaat om complexe zaken als uw pensioen of inkomenszekerheid.

Zakelijk


Als ondernemer heeft u twee belangen: uw bedrijf en uw thuissituatie. Die twee belangen zijn nooit helemaal te scheiden. Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook.

VvE


Broekstate Assurantiën is Uw adviseur ten behoeve van de gespecialiseerde verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaren.

Wie zijn wij?


Broekstate Assurantiën is een zelfstandig en onafhankelijk assurantiekantoor en is gevestigd in Naaldwijk. Ons kantoor is opgericht in 2008 en richt zich sinds de oprichtingsdatum met name op de doelgroep Verenigingen van Eigenaren. De omvang van de Verenigingen van Eigenaren speelt hierbij geen rol.

Wij zijn onafhankelijk en werken samen met diverse verzekeraars die verzekeringen met gunstige premies en voorwaarden aanbieden voor Verenigingen van Eigenaren.

Naast onze specifieke verzekeringen voor de Verenigingen van Eigenaren kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw bedrijfsmatige verzekeringen, maar ook voor uw particuliere verzekeringen.

Voor een gedegen advies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze onafhankelijke positie garandeert het beste advies. Nu en met het oog op de toekomst.

Als adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Wilt u uw zaken graag online regelen? Ook dat kan.

Zo kunt u hier bijvoorbeeld online aanvragen indienen, wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden.

Maar of u uw zaken nu via onze site wilt regelen of liever persoonlijk met ons bespreekt, wij zijn u graag van dienst!

Ons bezoek- en post

adres:

Bezoekadres

Dijkweg 125a

2675AC

Honselersdijk

Postadres

Postbus 73

2675ZH

Honselersdijk

Contact

Telefoon:

0174-221468

Email:

info@Broekstate.nl